Sayfalar

24 Aralık 2008 Çarşamba

Fuhuş + alkol + sigara + uyuşturucu = Adriano





Adriano futbol dünyasının en çok patlama beklediği futbolculardan biriydi. Hırs + güç + yetenek + sürat = Adriano denklemi Parma'da oynadığı dönemlerden beri herkesin dilindeydi. Ne oldu da denklemin elemanları değişti?

Adriano Inter Milan'a transfer olduktan sonra sık sık gece klüplerinde görüntülenmeye başladı. Bir nevi şöhret yüzünden başı döndü dendi. Daha sonra patlak veren alkol bağımlılığı ve ardından Brazilya yolculuğu.

Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle Adriano yükselişe geçer diye umduk ama umduğumuzu bulamadık. Adriano hakkında daha da yeni skandallar ortaya çıktı. Önce Fuhuş, sigara, alkol derken uyuşturucu bağımlılığı da ortaya çıktı.

Futbol oyunlarının gözdesi Adriano'yu yeni oyunlarda elinde sigara ile görebiliriz yakında. Her ne kadar Sabah gazetesinin haberlerine zerre kadar itibar etmesem de Adriano'nun Fenerbahçe'ye gelebileceğini yazmış sabah gazetesi. Fenerbahçe Adriano'yu ne yapacak diye soruyorum kendime. Adriano'yu Inter yönetimi durduramamış Fenerbahçe yönetimi ne yapacak?

Umarım yine asılsız bir haberdir Adriano transferi. Yoksa bir Ortega vakası daha yaşarız. Bu sefer izleri daha da kalıcı olabilir üstelik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder