Sayfalar

10 Şubat 2013 Pazar

Bundesliga'da 21. Hafta

Bundesliga'da 21. hafta çok ilginç bir maçla başladı. Avrupa Kupalarına katılma yolunda mücadele veren Hamburg son 4 haftayı 4 galibiyetle kapatan son iki sezonun şampiyonu Borussia Dortmund'a konuk oldu. Herkes kendi evinde Borussia Dortmund'dan seriyi 5 maça çıkarmasını beklerken Hamburg maçı güzel bir oyunla 4-1 kazandı.

Deplasmanda şaşırtan bir başka takım da Werder Bremen'di.  25 puanlı iki ekip Stuttgart'ta karşı karşıya geldi. Üst sıralara çıkmak için önemli bir maçtı Stuttgart için ama Stuttgart kendi sahasında Werder Bremen'e 4-1 yenildiler.

Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmek isteyen Leverkusen deplasmanda Mönchengladbach karşısında aldığı beraberlik ile yetindi. Borussia Mönchengladbach önemli bir deplasmandır, bu nedenle Leverkusen için çok üzücü bir sonuç olmadı.

Haftanın maçında Allianz Arena'da Bayern München ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. Maç 4-0lık Bayern üstünlüğü ile sona erdi. Bayern bu galibiyet ile birlikte 21. hafta itibariyle en yakın takipçisi Borussia Dortmund ile arasındaki puan farkını 15'e çıkardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder