Sayfalar

4 Şubat 2013 Pazartesi

Haftanın en kazançlısı M.P. Antalyaspor

Bu hafta Türkiye'de Süper Lig'de bir klasik halini alan üç büyüklerin puan kaybetmelerini izledik. Cuma günü Beşiktaş 2-0 öne geçtiği maçta 2-2'ye razı oldu. Üstelik Almeida ve Dentinho'nun da ciddi sakatlıkarı sonucu gelecek haftaları da riske girmiş oldu.

Ardından cumartesi günü, Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla birlikte zor günler geçiren Bursaspor deplasmanından Galatasaray 1-1lik skorla 1 puanla döndü. Aynı gün Mehmet Özdilek'in Antalyaspor'u Bülent Korkmaz'ın İ.B.B.'sini 1-0lık bir skorla yendi. Puanını 33'e yükseltti ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. 

Pazar günü ise Tolunay Kafkas Trabzonspor'un başında ilk maçında net bir galibiyet aldı. Kendi evinde Gaziantepsor'u 4-1 yenen Trabzonspor 27 puana yükseltti. Pazar akşamı oynanan maçta ise Fenerbahçe kendi sahasında Sivasspor'u ağırladı. Sivasspor 23 puanla maça çıkarken Fenerbahçe 31 puanla çıkıyordu. 1 penaltıdan yararlanamayan Fenerbahçe sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Eneramo attığı 2 golle çok önemli bir katkı yaptı.

Süper Lig'de bu sezon en dikkat çeken detay bence lider ile sonuncu arasındaki puan farkının 19 puan olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder